EmWeb Team

Administrasjon / Ledelse

Svein Iversen

Cand.mag. innen pedagogikk, IT, økonomi og markedsføring ved Høgskolen i Nesna og Universitetet i Tromsø. Har hatt fremtredende stillinger i både private og offentlige virksomheter. Lang erfaring med web-publisering, utvikling og administrasjon av webapplikasjoner samt utvikling og gjennomføring av kurs og studier innen IT på de fleste nivå.

Mobil: 906 66 864

Utvikling

Agnar Ødegård

Sivilingeniør fra NTNU og Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, Tyskland. Har erfaring med de fleste fasene i et webprosjekt; informasjonsstruktur, brukervennlighet, tekstskriving og implementering av forskjellige løsninger, både publiseringsløsninger og spesialutviklede webapplikasjoner.

Mobil: 928 45 119

Peder Andersen

Utdannet systemutvikler med økonomisk innretning. Peder har lang erfaring med utvikling av webapplikasjoner i Drupal / PHP. Har også erfaringer fra egen virksomhet og har jobbet med både offentlige og private virksomheter i Sverige.

Mobil: +46 702 227 854

UT-prosjektet

Willy G. Hernes og Vegard Strand

​Willy G. Hernes og Vegard Strand er initiativtagerne til UT Prosjektet og jobber i UT som prosjektledere og rådgivere. Begge deltar aktivt i en rekke selskaper og har opparbeidet seg lang internasjonal erfaring og et stort nettverk som kommer UT Bedriftene til gode.

Willy og Vegard bistår Norweb med forretningsutvikling og internasjonalisering.

Annet

Vi benytter i tillegg eksterne støttespillere både i design og faglige innspill.

All funksjonalitet i Emweb er kommet til gjennom dialog med våre eksisterende kunder og nær kundekontakt er etter vår oppfatning en forutsetning for videreutvikling.